Revolut lansează un nou plan financiar special conceput pentru clienții cu venituri mari din Regatul Unit și Spațiul Economic European (SEE). Noul produs va deveni disponibil la nivel extins în primăvara 2023.

Clienții noi și existenți ai Revolut sunt invitați să se înscrie pe lista de așteptare pentru a beneficia de 5% cashback la achizițiile realizate în prima lună de utilizare a acestui plan.

Ce este nou la planul Ultra:

• Ultra este un plan financiar exclusivist, de tipul ”membership”, care completează oferta Revolut formată din planurile Plus, Premium și Metal;
• Ultra este destinat unui segment de public format din „persoane active și ambițioase”, cu venituri peste medie, care adoptă un stil de viață sofisticat, orientat spre produse și servicii de lux;
• Beneficii speciale pentru un public exclusivist: Cashback în parteneriate cu brand-urile preferate ale acestui segment de public, orientat spre wellness și un stil de viață cosmopolit. Clienții care se înscriu pe lista de așteptare pot primi până la 5% cashback la achizițiile făcute în prima lună de utilizare a planului Ultra;
Acces gratuit la lounge în peste 1.200 de aeroporturi;
• Oportunități de investiții de nivelul următor: acces la cele mai atractive soluții de investiții cu Revolut, inclusiv criptomonede.

În următoarele luni, Revolut va anunța lista de beneficii incluse în acest plan, care vor acoperi atât accesul gratuit în sute de aeroporturi din toată lumea, cât și acordarea de cashback sau comisioane avantajoase la produsele de investiții personale incluse în aplicația Revolut. Revolut Ultra va permite acordarea de discount-uri la brand-urile favorite ale clienților, inclusiv pentru servicii din domeniul wellness sau alte servicii legate de un stil de viață cosmopolit, în funcție de locul unde se află clientul.

Sursa foto: Revolut

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri