Philipp Gamauf va fi noul Chief Financial Officer (CFO) al ING Bank România. Mandatul său începe la 1 martie 2024, dată la care va prelua funcția de la Lucica Pitulice. Philipp Gamauf va fi totodată și membru al Comitetului Executiv al băncii.

“Mă bucur să anunț sosirea lui Philipp Gamauf la ING Bank România. Experiența sa internațională extinsă ne va întări și mai mult echipa și sunt sigură că va contribui la succesul ING Bank România pe parcursul următorilor ani. De asemenea, sunt încrezătoare că Philipp va găsi aici oportunități de a-și dezvolta și mai mult cariera. În 2024, ING sărbătorește 30 de ani de prezență pe piața din România și sunt foarte fericită că Philipp ni se alătură într-un moment atât de important pentru noi” – Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România.

Philipp Gamauf are o experiență de peste 15 ani în domeniul bancar și se va alătura echipei ING după 2 ani petrecuți ca CFO al UniCredit Bank Austria. Philipp și-a construit cariera în cadrul UniCredit Group, începând cu domeniul planificării și al controlului financiar și continuând cu mai multe roluri de management în Viena, Munchen și Milano. Între 2017 și 2022, Philipp Gamauf a fost CFO al UniCredit Bank Romania.

“Sunt foarte bucuros și totodată nerăbdător să încep să lucrez alături de echipa ING. Este o schimbare care sper să îmi aducă nu doar oportunități de creștere profesională, ci și șansa de a influența în bine dezvoltarea ING. România este a doua mea casă și cred că piața locală oferă provocări și perspective unice pe care îmi doresc să le valorific. ING se numără printre liderii industriei bancare și îmi propun să contribui, alături de echipă, la consolidarea aceastei poziții în piață și la obținerea unor rezultate excepționale” – Philipp Gamauf.

Philipp Gamauf este cetățean austriac și absolvent al Vienna University of Economics and Business Administration, fiind totodată vorbitor fluent al limbii române.

Sursa foto: ING

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri