26 Ianuarie 2009

Certasig asigura in 2009 parcul auto al companiei Transelectrica

Transelectrica plateste 197.737 lei companiei Certasig pentru servicii de asigurare auto Casco in 2009, contractul fiind acordat asiguratorului cu cea mai avantajoasa oferta, potrivit anuntului de atribuire al institutiei.

Contractul a fost acordat asiguratorului Certasig pe 8 ianuarie 2009, in urma unei licitatii deschise la care au participat patru companii de asigurare.

Politele Casco se vor incheia la sediu Transelectria SA din Bucuresti si a companiei, se mai arata in anuntul de atribuire al Transelectrica.

Compania Certasig SA Societate de Asigurare Reasigurare a fost infiintata in 2003, ca urmare a fuziunii dintre fosta societate Fortuna SA Baia Mare si fosta Asigurarea Romano-Canadiana Aroca SA Bucuresti. Certasig este controlata cu 97% din capitalul social de fondul privat de investitii Royalton Partners si a inregistrat prime brute subscrise de 2,22 milioane de lei in 2007.

Transelectrica, operatorul de transport si de sistem din Romania, a fost infiintata conform Ordonatei de guvern nr. 627/31 iulie 2000, ca urmare a separarii fostei Companii Nationale de Electricitate (CONEL) in patru entitati independente: Transelectrica, Electrica, Hidroelectrica si Termoelectrica – pentru transportul si dispecerizarea, distributia si producerea energiei electrice.



Citeste si