20 Noiembrie 2009

Banca Transilvania si Google tin cursuri pentru dezvoltarea afacerilor in mediul online



Banca Transilvania organizeaza impreuna cu Google AdWords un training prin care ofera membrilor Clubului Intreprinzatorului Roman (CIR) posibilitatea de a invata cum sa-si dezvolte afacerea in mediul online.
Cursul va avea loc pe data de 23 noiembrie, la sediul bancii din Cluj-Napoca si este gratuit. De asemenea, pentru cei care nu pot ajunge la acest curs, Banca Transilvania va transmite training-ul live, pe internet si va putea fi urmarit pe site-ul CIR.

Amelia Creþu, Agency Relationship Manager - Google AdWords Romania si Andrew Pozniak, Specialist Piete Emergente - Google le vor vorbi participantilor despre Google AdWords si despre publicitatea online. De asemenea, reprezentantii Google AdWords ii vor consilia pe cei prezenti cu privire la modalitatea de a avea campanii eficiente, in favoarea unei prezente cat mai active, in mediul online, a firmelor pe care le reprezinta.

Clubul Intreprinzatorului Roman, fondat de Banca Transilvania, are peste 11.000 de membri si ofera suport, consultanta financiar-bancara si pentru accesarea fondurilor structurale, precum si un program de networking adresat persoanelor din mediul de afaceri.

Banca Transilvania si Google au initiat in luna iulie a acestui an un parteneriat, prin lansarea campaniei co-branded “Prietenul Google”, un proiect de marketing in premiera pe piata din Romania. Pe langa posibilitatea companiilor de a se promova prin Google AdWords, BT sustine antreprenorii sa-si construiasca, gratuit, un site gazduit de banca.



Citeste si