15 Iulie 2010

Groupama ar putea plati aproape jumatate de milion de euro daune in urma indundatiilor



Groupama Asigurari, companie membra a grupului francez cu acelasi nume, va plati despagubiri in valoare estimata de 1,98 milioane de lei (circa 461.000 euro) in urma inundatiilor care au afectat in aceasta perioada o mare parte a teritoriului Romaniei, potrivit unui anunt al companiei.


“Avand in vedere situatia de urgenta generata de producerea inundatiilor, conducerea Groupama Asigurari a luat masuri in vederea instrumentarii si solutionarii cat mai rapide a dosarelor de dauna”, se precizeaza in comunicatul companiei.

Pana la aceasta data, numarul dosarelor de dauna deschise de companie este de 234.

"Regiunile afectate de inundatii sunt importante pentru Groupama Asigurari, intrucat avem aici un numar mare de asigurati care se confrunta in aceasta perioada cu situatii extrem de dificile. De aceea, similar anului trecut, raspundem si de aceasta data solicitarilor clientilor nostri, prin infiintarea Comitetului de Urgenta, mandatat sa prioritizeze instrumentarea daunelor, in vederea acordarii despagubirilor in cel mai scurt timp”, declara Denis Rousset (foto), director general al Groupama Asigurari.

Groupama Asigurari a fost infiintata prin fuziunea Asiban si BT Asigurari Transilvania si a integrarii structurii de vanzari a OTP Garancia. Asiguratorul are o retea de peste 300 de agentii si puncte de lucru.

Groupama Asigurari ofera produse de asigurari de viata, bunuri, raspundere civila, auto si agricole, atat persoanelor fizice, cat si clientilor corporate.



Citeste si