3 Noiembrie 2010

UniCredit Tiriac Bank schimba seful diviziei de retail



Emanuele Butta, in varsta de 44 ani, a fost numit, de la 1 noiembrie 2010, la conducerea diviziei de retail a UniCredit Tiriac Bank, inlocuindu-l pe Zoltan Major, care va ocupa o pozitie la nivel regional in cadrul grupului UniCredit.

Anterior preluarii acestor noi responsabilitati, Emanuele Butta a fost Head of CEE Retail Sales in cadrul grupului UniCredit si a coordonat implementarea mai multor proiecte, atat in Romania, cat si in alte tari in care grupul isi desfasoara activitateta, precum Rusia, Serbia, Cehia si Kazahstan.

Emanuele Butta s-a alaturat UniCredit in 1992, pe parcursul celor 18 ani ocupand diverse functii in divizia retail in Italia si la nivel de grup. Butta asteapta avizul Bancii Nationale a Romaniei (BNR) pentru confirmarea in pozitia de vicepresedinte executiv responsabil cu divizia de retail.

Zoltan Major a ocupat functia de vicepresedinte executiv al diviziei de retail a UniCredit Tiriac Bank incepand cu anul 2007, urmand sa preia o pozitie de management la nivel regional



Citeste si