24 Octombrie 2011

Jobs gasise reteta pentru Apple TV. Cum va arata televizorul viitorului?



Steve Jobs descoperise in ultima parte a vietii sale modul in care putea sa reinventeze banalul televizor, reiese din ultima biografie a fostului sef de la Apple, care va aparea pe piata la inceputul saptamanii viitoare, potrivit Business Insider.

“Isi dorea foarte mult sa inoveze si in domeniul televiziunii asa cum reusise in cazul calculatoarelor, a dispozitivelor muzicale si a telefoanelor: sa faca din banalul televizor un instrument simplu si elegant”, scrie biograful lui Steve Jobs, Walter Isaacson.

Fondatorul Apple ii dezvaluise faptul ca reusise sa gaseasca cea mai simpla interfata pentru un televizor. Era vorba de un set TV care ar fi avut nevoie numai doua fire pentru a functiona: unul de alimentare si cablul TV. Utilizatorii nu mai aveau nevoie de telecomenzi complicate pentru dispozitivele DVD si canalele TV.

Despre lansarea Apple TV se vorbeste deja de peste un an. O astfel de inovatie ar putea reinventa industria de televiziune, in acelasi mod in care iPad a schimbat total industria calculatoarelor portabile. Tot mai multi oameni vorbesc despre aceasta lansare pentru anul 2012.

##SURVEY_FORM_192##

Steve Jobs considera ca televiziunea va pierde teren pana nu va avea o strategie de implicare a utilizatorilor.

Vedeti care sunt cele mai cunoscute inovatii marca Steve Jobs: De la Apple II la iPad



Citeste si