Vodafone lanseaza Galaxy Nexus la preturi incepand de la 169 de euro

Vodafone Romania, al doilea jucator pe piata locala de telefonie mobila, lanseaza in exclusivitate din 12 decembrie, Galaxy Nexus, primul smartphone din lume care functioneaza cu Ice Cream Sandwich (Android 4.0), cea mai recenta versiune a platformei Android. Preturile incep de la 169 de euro (cu TVA) si pot ajunge pana la 399 de euro, in functie de abonament.

In ziua lansarii, 12 decembrie, utilizatorii vor putea achizitiona noul Galaxy Nexus la un pret mai mic cu 70 de euro (TVA inclus) pentru orice abonament smartphone incheiat pe o durata de doi ani, atat in magazinele Vodafone, cat si online.

Dispozitivul are un ecran de de 4,65 inch HD Super AMOLED, o rezolutie de 720p (1280 x 720 pixeli) si un procesor dual-core de 1.2GHz. Telefonul beneficiaza de o interfata actualizata, multi-tasking imbunatatit, un nou sistem de notificari, hotspot Wi-Fi.

De asemenea, are capacitati NFC (near field communication), adica telefonul se transformă intr-un card care permite utilizatorilor sa faca cumparaturi sau sa foloseasca telefonul ca pe un bilet de calatorie. In premiera pentru sistemul de operare Android, navigatia tactila, controlata prin software, inlocuieste tastele fizice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri