Operatorul telecom RCS&RDS a depus o oferta pentru o licenta de telefonie mobila in Ungaria in cadrul unei licitatii la care participa alte cinci companii, a anuntat Autoritatea pentru Media Nationala si Infocumunicatii din Ungaria, scrie Mediafax.

Reprezentantii autoritatii telecom din Ungaria au deschis, vineri, ofertele depuse de cele sase companii participante si au anuntat numele acestora.

Prima companie care a depus oferta pentru frecventa de 900 MHz scoasa la licitatie a fost Telenor Ungaria, urmata in ordine cronologica de compania de posta din Ungaria, RCS&RDS, Vodafone Ungaria, Magyar Telekom si Viettel Group, din Vietnam.

Telenor, Vodafone si Magyar Telekom furnizeaza deja servicii de telefonie mobila in Ungaria.
Documentele depuse vor fi verificate, iar inregistrarea si anuntarea celor care au depus pachete valide pentru participarea la licitatie va avea loc tot pe 2 ianuarie.

Anterior anuntului, singura companie care a confirmat depunerea ofertei a fost Magyar Telekom.
RCS&RDS si-a inceput activitatea in urma cu 17 ani si este prezent si pe pietele din Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Serbia, Spania si Italia. In Ungaria, furnizeaza servicii de telefonie fixa, Internet si televiziune prin cablu si satelit.

In Romania, operatorul si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara.

Compania este controlata indirect de catre omul de afaceri Zoltan Teszari.

Foto: esato.comTe-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Probleme financiare la Digi24? Cu ce se confrunta televiziunea
Setari Cookie-uri