CES: Huawei lanseaza una dintre primele tablete care ruleaza pe Android 4.0

Producatorul chinez de echipamente Huawei a lansat Huawei MediaPad, una dintre primele tablete din lume care ruleaza cu noul sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

De asemenea, compania a prezentat in cadrul Consumer Electronics Show, una dintre cele mai mari expozitii IT la nivel mondial, trei noi versiune de culoare (negru - shadow, maro clasic si roz) pentru tableta MediaPad care ruleaza pe sistemul Android 3.2. Acesta tableta a fost lansata initial in iunie anul trecut si la acest moment a fost prima tableta cu un ecran de 7 inch care rula pe platforma Android 3.2.

Ambele versiuni de tableta dispun de un ecran, cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli, capacitatea de a reda video 1080P Full HD. In plus, ambele versiuni vin echipate cu un procesor Qualcomm dual-core 1.2 GHz si cu o baterie care confera o autonomie de sase ore sau chiar mai mult.

Noua serie de tablete colorate Huawei MediaPad, dar si versiunea cu Android 4.0 vor fi disponibile spre comercializare in unele piete in primul trimestru din 2012.

Posesorii de tablete MediaPad vor fi anuntati in viitorul apropiat cand pot face actualizarea la Android 4.0.

Sursa foto: Huawei


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri