Producatorul chinez de echipamente Huawei a lansat Huawei MediaPad, una dintre primele tablete din lume care ruleaza cu noul sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
De asemenea, compania a prezentat in cadrul Consumer Electronics Show, una dintre cele mai mari expozitii IT la nivel mondial, trei noi versiune de culoare (negru - shadow, maro clasic si roz) pentru tableta MediaPad care ruleaza pe sistemul Android 3.2. Acesta tableta a fost lansata initial in iunie anul trecut si la acest moment a fost prima tableta cu un ecran de 7 inch care rula pe platforma Android 3.2.

Ambele versiuni de tableta dispun de un ecran, cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli, capacitatea de a reda video 1080P Full HD. In plus, ambele versiuni vin echipate cu un procesor Qualcomm dual-core 1.2 GHz si cu o baterie care confera o autonomie de sase ore sau chiar mai mult.

Noua serie de tablete colorate Huawei MediaPad, dar si versiunea cu Android 4.0 vor fi disponibile spre comercializare in unele piete in primul trimestru din 2012.

Posesorii de tablete MediaPad vor fi anuntati in viitorul apropiat cand pot face actualizarea la Android 4.0.

Sursa foto: Huawei

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri