Compania de servicii informatice Endava vrea sa angajeze 250 de oameni in primul semestru al anului, cele mai multe angajari (180) urmand sa fie la Iasi. In acelasi timp, conducerea furnizorului IT estimeaza ca pana la finalul anului aproape isi va dubla numarul de angajati la circa 750 de persoane.
Printre cei mai cautati IT-isti se numara dezvoltatorii Java si .Net, testerii software, project managerii si business analistii. In acelasi timp, pentru centrele de dezvoltare din Cluj-Napoca si Bucuresti sunt cautate profile cum ar fi arhitecti software, specialisti business inteligence, ingineri de suport, analisti service desk sau 3rd line consultants pe tehnologii Microsoft si Unix & Networking.

Endava a ajuns la aproape 400 de angajati la nivel national, dupa ce compania a recrutat in primele doua saptamani ale anului aproximativ 50 de persoane.

Vor sa ajunga la 750 de angajati anul acesta

Pentru intreg anul, compania estimeaza o dublare a numarului de angajati din Romania, la peste 750 de persoane.

Furnizorul de servicii IT are cei mai multi angajati la Cluj-Napoca (190), acest centru fiind urmat de Iasi (130 de angajati) si de Bucuresti unde se afla un centru regional de coordonare si consultant cu doar zece persoane.

Insa pana la finalul lui iunie, compania va recruta inca 35 de persoane la Cluj-Napoca, 180 la Iasi si 40 de la Bucuresti.

Aproximativ 20% dintre posturile deschise la Iasi si Cluj-Napoca se adreseaza candidatilor entry-level, in timp ce restul posturilor sunt destinate in proportii egale candidatilor cu un nivel mediu de experienta si seniori. Cele mai multe pozitii sunt deschise pentru dezvoltatori Java si .Net, testeri software, project manageri si analisti de business.

Cel mai mare sediu va fi la Iasi


“Proiectele pe care Endava le desfasoara din centrele de dezvoltare din Romania, in special pentru clienti din Marea Britanie, dar si din SUA si Romania, necesita in momentul de fata un ritm de crestere mai accelerat al numarului de angajati. La finalul acestui an, sediul din Iasi va fi cu siguranta cel mai mare centru al companiei din Romania si Europa de Est, insa pentru a doua jumatate a lui 2012 este programata si extinderea centrului din Bucuresti, cu pana la 100 de persoane”, a explicat Marian Popa (foto), managing mirector Endava pentru Europa Centrala si de Est.

De altfel compania va desfasura la Iasi in perioada 24-28 ianuarie si primul eveniment de recrutare organizat in acest an.

Endava este o companie de servicii IT infiintata in 2000. Cu peste 750 de angajati, Endava are opt sedii in Marea Britanie, Statele Unite, Romania si Republica Moldova si are o cifra anuala de afaceri de aproximativ 34 de milioane de euro.

Compania una dintre principalii furnizori de outsourcing IT din Romania, livrand solutii de business si servicii informatice in special pentru organizatii mari din Marea Britanie si Statele Unite, de la banci de retail, companii de carduri de credit si companii din domeniul telecom, la trusturi media. Printre clientii Endava se numara companii precum: IMG Worldwide, UBS, Cadbury, Banca Transilvania, BancPost, AVIVA, Aegon Life, BRD Fond de Pensii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri