Vodafone Romania, al doilea jucator pe piata locala de telecomunicatii, a lansat o noua oferta prin care pentru orice tip de abonament Mega cu internet inclus, atat abonatii noi, cat si cei existenti, au acces la smartphone-uri, aplicatii si accesorii. Abonamentele Mega costa intre 6 si 90 de euro (cu TVA) si includ de la 15 MB de internet pana la trafic nelimitat.

Clientii isi pot achizitiona telefonul Sony Ericsson XperiaTM ray, la un pret incepand cu 59 de euro, Samsung Galaxy Ace, la preturi incepand de la 39 de euro, Samsung Galaxy Y, incepand de la un euro sau telefonul Galaxy Nexus cu preturi incepand de la 169 de euro. Toate preturile includ TVA.

Noua oferta Vodafone pentru abonati include o serie de recomandari de aplicatii pentru telefoanele smartphone. Printre acestea se numara Seenow (care ofera acces la 15 canale TV si o selectie de filme) ghidul de petrecere a timpului liber Sapte Seri si Cinemagia, cel mai utilizat serviciu de acces la programul TV, cinematografe si noutati din lumea filmului.

Ofertele sunt disponibile in toate magazinele Vodafone si ale partenerilor, pentru clientii noi si existenti, care incheie un abonament pe doi ani.
Vodafone Romania este al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala si avea 8,59 milioane de clienti la finalul lui septembrie anul trecut.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Primele oferte combinate Vodafone + UPC: Cum se vor integra serviciile