Industriile care genereaza in continuare cea mai mare crestere sunt cea de retail, in jur de 30%, urmata indeaproape de cea de servicii profesionale. In acelasi timp, proiecte de dimensiuni mari s-au inregistrat si in industria utilitatilor (gaz, energie electrica, apa).

“Se observa o crestere a cererilor in zona CRM (solutii pentru managementul relatiilor cu consumatorii - n.r.), dar si a solutiilor de optimizare a fluxurilor core-business, clientii devenind constienti ca solutiile IT ii pot ajuta sa optimizeze costurile in conditiile pastrarii sau imbunatatirii serviciilor. Pentru 2012 ne propunem sa investim puternic in dezvoltarea unor solutii pentru logistica, transport si distributie” a declarat Cezar Golumbeanu (foto), CEO & President of the Board.

Portofoliul Novensys se va imbogati si cu alte solutii pentru industrii ca retailul si serviciile profesionale, solutii care completeaza functionalitati de business pentru clienti catre orice fel de dispozitive mobile: terminale mobile industriale si smartphone-uri.

Majorarea afacerilor companiei a fost determinata de preluarea afacerilor altor grupuri, cea mai recenta astfel de tranzactie fiind achizitia diviziei Microsoft Dynamics NAV a companiei Ager Solutions. Microsoft Dynamics NAV sunt solutiile Microsoft de ERP (gestiune a resurselor intreprinderii) pentru companii mici si mijlocii.

Citeste si:

“De asemenea, prin preluarea echipei Microsoft NAV a companiei Ager Solutions, competentele reunite ale celor 2 echipe vor consolida pozitia de lider Novensys in piata de solutii de business din Romania, pozitie care a fost detinuta de companie in ultimii 7 ani.” a mai declarat Cezar Golumbeanu, CEO Novensys.

[ Vezi care sunt planurile grupului pentru 2012 ]
Prin unirea celor doua echipe, Novensys isi intareste pozitia de furnizor pentru suita de solutii de afaceri Microsoft Dynamics. Astfel, integratorul va gestiona peste 200 clienti de Microsoft Dynamics NAV urmand sa atinga o cota de piata de peste 50%.

Veniturile pe care compania le asteapta in acest an pe acest domeniu vor depasi 2,5 milioane euro fata de milion de euro in 2011, potrivit lui Golumbeanu.

In urma tranzactiei, echipa Microsoft Dynamics NAV din cadrul Ager Solutions isi va continua activitatea sub brandul Novensys.