Primii beneficiari ai acestui nou model de business sunt companiile Sarantis Romania, Altex, Titan, Alumil, Serpico, Autoitalia, Tibbett Logistics (ex Delamode), Aquila, Ekol, Lekkerland, Elgeka-Ferfelis.

Mantis a investit peste trei milioane de euro in ultimii ani in dezvoltarea platformei Logistics Vision Suite (LV-III), o suita de solutii software integrate care se creeze un singur instrument de executie si control in cadrul lantului de aprovizionare.

Modificarile inregistrate pe piata locala si la nivel international au determinat conducerea companiei sa renunte la o parte din parteneriatele incheiate in Romania si sa isi dezvolte propriile competente locale. Astfel, Mantis isi reinoieste parteneriatele cu doar cativa integratori specializati pe segmentul companiilor mici si mijlocii, continuand insa sa ofere consultanta de specialitate in implementarile complexe.

Citeste si:

„Marile corporatii isi exprima tot mai mult dorinta unui singur punct de contact cu furnizorul de servicii logistice ceea ce implica multiple specializari si extinderea rapida a expertizei de-a lungul intregului lant logistic” declara Fedon Daskopoulos, manager pentru dezvoltarea businessului la nivel international in cadrul companiei.

Mantis Informatics este o companie cu peste 15 ani de experienta in dezvoltarea de solutii software pentru lanturile logistice, distributie, retail, productie si vanzari engross. Compania are in prezent mai mult de 500 de clienti in peste 20 de tari din Europa Centrala si de Est, extinzandu-si de curand operatiunile in Middle-East, Rusia (CIS) si Europa de Vest.

Furnizorul IT este prezenta pe piata din Romania din 1994 atat prin vanzari directe cat si prin parteneriatele incheiate cu integratori de solutii pentru managementul informatiei. Incepand din 2010 compania si-a creat propriile birouri in Bucuresti.