Dintre acestia, in jur de 140-150 vor fi angajati in Romania, si restul in Republica Moldova.

Grupul este interesat sa recruteze in special de programatori (PHP, JAVA, .NET, iOS/Android), experti e-commerce, consultanti business inteligence, testeri, arhitecti, sefi de proiect, directori de proiect, business analisti, ingineri telecom si automotive.

Totodata, exista cateva pozitii si pe zona administrativ/financiara si marketing.

„Anul acesta, obiectivul nostru este de a ajunge la 850 de angajati la nivelul global, urmand o crestere continua clasica. Ceea ce presupune ca vom recruta in jur de 200 de persoane. Din acestea, 170 de recrutari vor fi in Romania si Republica Moldova. In acelasi timp, avem o serie de oportunitati exceptionale, care, in cazul finalizarii pozitive, ne-ar duce la 1000 angajati la finalul acestui an”, afirma Monica Jiman.

La finalul anului trecut grupul francez avea 700 de angajati, dintre care 600 in Romania si Republica Moldova. Intre timp Pentalog a ajuns la circa 730 de oameni.

Citeste si:

Francezii au birouri pe piata locala la Bucuresti, Sibiu, Brasov, Iasi si Cluj, iar in Moldova la Chisinau.

Pentru biroul de la Cluj este estimata o dublare a numarului de angajati pentru 2012, aceasta filiala avand la finalul anului trecut in jur de 35 de oameni.

De altfel, anul trecut, cand a deschis acest birou, conducerea Pentalog afirma ca ar vrea ca la Cluj sa ajunga la in jur 100-150 de angajati in doi-trei ani. Pentru celelalte filiale din Romania numarul de salariati va creste cu 20 – 25% anul acesta.

Grupul Pentalog a avut anul trecut o cifra de afaceri de 21,5 milioane de euro, 70% din aceasta cifra de afaceri fiind generata de angajatii din Romania si Republica Moldova.