Euroweb Romania, subsidiara a operatorului Turk Telekom, isi doreste sa atraga clienti din randul companiilor turcesti prezente pe piata locala, operatorul concentrandu-si strategia de vanzari si marketing pe acesta zona.

Primul pas facut de operatorul de telecomunicatii este aderarea la Asociatiea Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD). In acelasi timp, compania a semnat cu TIAD un contract de furnizare servicii de internet si voce pentru sediul sau din Bucuresti.

„Euroweb Romania este parte a grupului Turk Telekom din 2010. Din aceasta perspectiva consider ca este important sa intreprindem tot ce este necesar pentru a ne integra in comunitatea oamenilor de afaceri turci din Romania”, Stuart Evers, director general Euroweb Romania.

Unul dintre jucatorii importanti ai pietei de telecomunicatii din Romania, Euroweb Romania, furnizeaza solutii de comunicatii IP si internet destinate segmentului de afaceri.

Incepand cu anul 2010, actionarul principal al Euroweb Romania este Pantel International, parte a grupului Turk Telekom. Grupul turc detine printre cele mai vaste infrastructuri de telecomunicatii din Sud-Estul Europei, controland marci ca Pantel, Euroweb, TTNET, Argela, Innova, Sebit, Sobee, AssisTT. Turk Telekom este listata la Bursa din Istanbul sub indicativul TTKOM.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Seful Euroweb: Preturile din Romania sunt aproape catrastrofale