Managerul lucreaza in Orange inca din 1997, cand compania abia se lansa pe piata si se numea MobilRom (brandul Dialog), iar anul trecut a devenit director tehnic al operatorului, functie din care conduce peste 400 de oameni. Prin aceasta promovare Suceveanu devenea in 2011 orima si singura femeie din cadrul grupului France Telecom - Orange care ocupa o functie de top management in departamentul de tehnologie.

Insa cand era copil isi dorea sa devina farmacista pentru ca i se parea ca aceasta meserie este fascinanta. Iar daca nu ar lucra in telecomunicatii, i-ar placea sa lucreze in moda sau arta.

Si cu toate ca era atrasa de domeniul farmaceutic, in 1989 s-a inscris la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti.

Citeste si:

“Am ales aceasta facultate din doua motive: unul a fost recomandarea tatalui meu, iar al doilea a fost pregatirea foarte buna pe care o aveam la momentul alegerii, care mi-a permis sa ma indrept catre facultatea care era cea mai aproape de zona de varf a tehnologiei”, afirma Suceveanu.

Citeste-i intreaga poveste in textul: Prima femeie numita director tehnic in grupul France Telecom-Orange