8 Martie 2012

Povestea Madalinei Suceveanu, prima femeie numita pe cea mai inalta functie tehnica in Orange



„Sa raman in cadrul echipei Orange”, spune pe scurt Madalina Suceveanu (41 de ani), romanca aflata pe cea mai cea mai inalta functie tehnica in grupul France Telecom, daca o intrebi care este cea mai buna decizie pe care a luat-o in cariera.

Managerul lucreaza in Orange inca din 1997, cand compania abia se lansa pe piata si se numea MobilRom (brandul Dialog), iar anul trecut a devenit director tehnic al operatorului, functie din care conduce peste 400 de oameni. Prin aceasta promovare Suceveanu devenea in 2011 orima si singura femeie din cadrul grupului France Telecom - Orange care ocupa o functie de top management in departamentul de tehnologie.

Insa cand era copil isi dorea sa devina farmacista pentru ca i se parea ca aceasta meserie este fascinanta. Iar daca nu ar lucra in telecomunicatii, i-ar placea sa lucreze in moda sau arta.

Si cu toate ca era atrasa de domeniul farmaceutic, in 1989 s-a inscris la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti.

“Am ales aceasta facultate din doua motive: unul a fost recomandarea tatalui meu, iar al doilea a fost pregatirea foarte buna pe care o aveam la momentul alegerii, care mi-a permis sa ma indrept catre facultatea care era cea mai aproape de zona de varf a tehnologiei”, afirma Suceveanu.

Citeste-i intreaga poveste in textul: Prima femeie numita director tehnic in grupul France Telecom-Orange



Citeste si