Sa ne dam un pic cu parerea despre incotro se duce Apple. Cea mai mare companie din lume, o companie care a inventat calculatoarele cu AppleII, apoi le-a reinventat cu interfata grafica a lui MacIntosh, industria muzicala cu iPod, (animatia cu Pixar, daca suprapunem pe Steve peste Apple), telefonia cu iPhone, software-ul cu AppStore si a inventat o noua industrie – cea a tabletelor, cu iPad. Care va fi noua industrie atacata? As paria pe camerele foto, scrie Radu Georgescu pe blogul sau.
(...) Pana una alta traim inca pe roadmap-ul lui Steve si putem incerca sa gandim ca el. OK, am schimbat 6-7 industrii, avem cota de piata importanta in toate, cum facem sa crestem? a) crestem cota de piata in industriile astea (business as usual) si b) mai atacam o industrie (inovatie).

Ce industrie sa fie oare? Suntem specialisti in consumer goods, telefonul deja este la poarta fotografiei, dar ii lipseste ceva. Hai sa facem iPhone sa aibe acel ceva care sa il transforme intr-un aparat de fotografiat spectaculos, noteaza Radu Georgescu pe blogul personal.

OK, asta inseama ca urmatorul iPhone va fi un inlocuitor de drept al aparatelor de fotografiat. Ca lumea nu va face poze cu telefonul doar pentru ca nu au aparat foto la indemana, ci pentru ca va fi *bun*.

Citeste mai multe despre cum ar putea arata noul iPhone pe blogul lui Radu Georgescu, fondatorul Gecad.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri