Astfel, utilizatorii serviciilor Asociat (abonament in valoare de 5 lei) si Nelimitat (abonament in valoare de 2,48 de euro) platesc din aceasta luna pentru apeluri catre alte retele mobile nationale, un singur tarif: de 0,062 euro pe minut, daca sunt abonati la Digi Tel Asociat si 0,0372 euro/minut, daca sunt abonati la Digi Tel Nelimitat si Digi Mobil Nelimitat.

Totodata, RCS & RDS vine cu prima sa oferta de convorbiri nelimitate catre toate retele fixe nationale, in cadrul abonamentului de telefonie fixa de 2,48 euro lunar.

Noile abonamente de telefonie fixa ale RCS & RDS sunt “In Familie”, de 1,24 euro si “National”, de 2,48 euro lunar.“In Familie” ofera convorbiri nelimitate in retelele Digi si tarife de 0,0124 euro pe minut pentru alte retele fixe. Cei care opteaza pentru acest abonament vor plati 0,062 euro/minut pentru apeluri catre alte retele mobile. Pe de alta parte, cei care aleg abonamentele National vor avea convorbiri nelimitate in toate retelele fixe nationale si in Digi Mobil si tarife de 0,0372 euro/minu pentru apeluri catre alte retele mobile

Citeste si:

Pentru telefonia mobila, noile abonamente sunt: In Familie, de 1,24 euro si Plus, de 2,48 euro lunar.Digi Mobil In Familie ofera tarife similare cu abonamentul de telefonie fixa cu aceeasi denumire. Ei pot opta si abonamentul Plus si vor plati 0 euro in retea -catre fix si mobil, 0,0124 euro/minut catre alte retele fixe si 0,0372 euro pe minut catre alte retele mobile nationale.

Toate tarifele contin TVA.

RCS & RDS acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara si este unul din cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Serbia, Spania si Italia.