Razvan Botezatu a fost promovat in cadrul Xerox Europa Centrala, Israel si Turcia (CIT) pe pozitia de strategic account operations si services director, managerul urmand sa fie responsabil in aceasta regiune de operatiunile de vanzari si servicii de management al documentelor.
El va coordona departamentul de vanzari directe in CIT, va superviza activitatile de marketing si va pregati profesionisti si manageri in vanzari la nivel regional.

Razvan Botezatu lucreaza pentru Xerox din anul 2000 si de-a lungul anilor a detinut diverse pozitii cheie in vanzari si servicii, operatiuni si management. Anul trecut a fost numit strategic account operations director, iar intre 2004 si 2010 a fost manager al diviziei de servicii de externalizare a managementului documentelor.

„Voi valorifica expertiza castigata in Romania la nivel international”, a afirmat managerul.

Botezatu a absolvit Universitatea Ovidius din Constanta, sectia Relatii Economice Internationale (REI) si are un Executive MBA la Central European University Business School, specializarea Marketing.

Pe de alta parte, la inceputul anului, Marius Persinaru, vicepresedinte pentru operatiunile din statele emergente ale companiei, a fost promovat director comercial- director general pentru tehnologie si servicii, pentru Europa Centrala si de Est, Israel si Turcia (CIT).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri