Astfel, abonatii, atat cei noi cat si cei existenti, au 500MB trafic internet pe mobil pentru abonamentele Mega 8/11/17/25/45, Mega 8/11 Plus si pachetele smartphone. Bonusul de 500 MB este valabil in primele 3 luni de la activarea abonamentului.

De asemenea, pe perioada promotiei, abonatii primesc trafic gratuit in trei dintre cele mai populare aplicatii pe mobil dezvoltate local: Sapte Seri, Cinemagia si Seenow.

De asemenea, compania a introdus in portofoliu sau LG Optimus L3, un smartphone care poate fi achizitionat cu19 euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Mega 8 + 500 MB si Samsung Galaxy Ace Plus, telefom care poate fi cumparat la pretul de 69 de euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Mega 8 + 500 MB.

Citeste si:

In acelasi timp, compania a introdus o noua oferta pentru modelul Samsung Galaxy S II, utilizand avand posibilitatea sa cumpere telefonul cu de 99 de euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Mega 25 + 1 GB.

Ofertele sunt disponibile in toata reteaua de magazine Vodafone si ale partenerilor, pentru clientii noi si existenti, care incheie un abonament pe doi ani.

Vodafone Romania este al doilea operator de telefonie mobila cu circa 8,3 milioane de clienti.