Meciurile din Champions League ajung din septembrie la Digi Sport si Dolce Sport

Meciurile din UEFA Champions League, cea mai importanta competitie intre cluburile de fotbal din Europa, vor putea fi vazute din toamna acestui an pe Dolce Sport si Digi Sport, conform site-ului Uefa.com.

Astfel, competitia care strange anual milioane de spectatori si telespectatori, va fi difuzata intre 2012 si 2015 de RCS&RDS si Romtelecom, cei mai mari doi operatori de televiziune de pe piata locala. Cele doua companii au avut o oferta comuna pentru achizitia meciurilor si le vor putea transmite in paralel.

Practic, RCS&RDS si Romtelecom au acces la toate partidele de fotbal, ele avand posibilitatea de a difuza simultan acelasi meci, chiar si finala.

„Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor fie in direct, fie in reluare, precum si rezumatele din serile de marti si miercuri, ca si magazinul saptamanal UEFA Champions League”, afirma reprezentantii Romtelecom.

De asemenea, meciurile vor putea fi urmarite pe site-urile digisport.ro si dolcetv.ro si pe versiunile de mobil ale acestora.

In cazul RCS&RDS, competitiile vor fi difuzate in direct si in reluare, pe toate cele trei canale de sport ale companiei: Digi Sport 1, Digi Sport 2 si Digi Sport 3.

RCS&RDS si Romtelecom sunt cei mai mari operatori de televiziune de pe piata locala cu circa patru milioane de abonati.

In ultimii trei ani, cele mai importante meciuri din Champions League au fost difuzate TVR, care a platit 35 de milioane de euro pentru sezoanele 2009-2012. Meciurile mai putin importante (optiunea a doua) au fost castigate de Boom TV. DTH Television Group, compania care detinea televiziunea prin satelit Boom TV a fost cumparata de Romtelecom anul trecut.

Sursa foto: www.uefa.com


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri