Oracle a luat in considerare sa cumpere Research in Motion (RIM) si acum defunctul Palm in incercarea companiei de a intra pe piata smartphone-urilor, a dezvalui Larry Ellison, CEO al companiei, miercuri.
Acesta se afla in fata Curtii de Justitie din San Francisco, unde pledeaza impotriva Google intr-un caz ce ar putea modifica esential industria software. “Am luat in calcul crearea unui smartphone si am decis ca este o idee proasta”, a spus el. Ellison a adaugat ca firma canadiana RIM, producatorul BlackBerry, era prea scumpa si Palm, ulterior achizitionata de HP, nu era destul de competitiva.

Declaratia surprinzatoare a lui Ellison a venit ca urmare a afirmatiei unui avocat Google care a spus ca Oracle a chemat in instanta compania pe care o reprezinta datorita interesului Oracle pe piata de smartphone-uri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri