PayU Romania cauta dezvoltatori software si specialisti in suport IT si testare

Furnizorul de servicii de comert electronic PayU Romania are in prezent 11 pozitii deschise, compania cautand in special dezvoltatori software, specialisti in suport IT si testare.

„E posibil ca acest numar sa mai creasca pana la finalul anului in functie de evolutia proiectelor companiei”, a afirmat pentru wall-street.ro. Claudia Ionescu, director de resurse umane PayU Romania.

Compania are in prezent 60 de angajati fata de in jur de 40 la jumatatea anului trecut. Echipa furnizorului a crescut puternic in ultimul an pentru a sustine dezvoltarea tehnica a platformelor de comert electronic ale PayU in tarile in care compania se extinde. De exemplu, reprezentantii PayU au anuntat saptamana aceasta ca au intrat recent pe piata din Rusia, Turcia si Ucraina.

In Romania, PayU a procesat anul trecut peste doua milioane de tranzactii, in valoare de 138,8 milioane de euro.

PayU este detinut de Naspers Ltd, un grup multinational, cu operatiuni in domeniile media, internet si comert electronic in 131 de tari. PayU desfasoara operatiuni de integrare plati online pentru peste 18.000 de companii in Europa, Asia si Africa, oferind plati online catre 285 milioane de utilizatori de internet.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri