Cei 60 de angajati din Romania ai furnizorului de comert electronic PayU au asigurat dezvoltarea tehnologica a grupului in Rusia, Ucraina si Turcia, acesta continuand astfel strategia de extindere regionala demarata la mijlocul anului trecut prin implementarea platformei de plati online in Ungaria.
In Turcia sunt 35 de milioane de utilizatori de internet, in Rusia - 61,4 milioane, iar in Ucraina 15,3 milioane de internauti.

Procesul de extindere urmeaza sa continue cu cel putin inca zece tari in urmatorii ani, conform reprezentantilor PayU.

Grupul este cel mai mare furnizor de servicii electronic in Polonia, o tara cu 24 de milioane de utilizatori de internet si in Romania, unde 8,5 milioane de oameni au acces la internet.

In Romania, PayU a procesat anul trecut peste doua milioane de tranzactii, in valoare de 138,8 milioane de euro.

PayU este detinut de Naspers Ltd, un grup multinational, cu operatiuni in domeniile media, internet si comert electronic in 131 de tari. PayU desfasoara operatiuni de integrare plati online pentru peste 18.000 de companii in Europa, Asia si Africa, oferind plati online catre 285 milioane de utilizatori de internet.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri