SoftVenture, companie infiintata la inceputul acestui an si specializata ca furnizor de solutii software, tinteste afaceri de 50.000 euro, cifre bazate in special pe dezvoltarea software-ului KeyVision dedicat eliminarii investitiilor initiale, a infrastructurii hardware sau a implementarilor dificile.
“In acest moment 80% din eforturile noastre se indreapta spre promovarea, dezvoltarea si imbunatatirea continua a produsului KeyVision. Estimam acelasi procent pentru vanzarea de soft in total venituri, restul fiind asigurat de servicii de consultanta IT in proiecte complexe de implementare ERP, la nivel national si international”, sustin dezvoltatorii software-ului.

La doua luni de la lansarea oficiala a produsului, KeyVision are deja 30 de utilizatori si, pana la sfarsitul anului, producatorii de la SoftVision isi propun sa ajunga la 100.

“Desi initial am targetat casele de avocatura, acest produs s-a dovedit a fi o solutie completa si pentru firmele de consultanta, taxe sau contabilitate, adeseori afiliate caselor de avocatura. Implementarea in cadrul firmelor Fatu Law Office si Point Public Affairs este un astfel de exemplu”, potrivit lui George Barcun, general manager SoftVenture.

Compania a incheiat doua parteneriate cu Point Public Affairs si societatea de avocatura corespondenta - Fatu Law Office. Oferita in regim Software as a Service (SaaS), solutia KeyVision oferita de SoftVision acopera activitati operationale precum pontaj, facturare, instanta, managementul clientilor si al dosarelor.

Fatu Law Office a fost infiintata in 1998 ca o societate de avocati specializata in oferirea de consultanta si asistenta juridica in domenii precum drept medical si farmaceutic, drept public, dreptul concurentei, drept comercial si societar, proprietate intelectuala si drepturi de autor, asociatii profesionale, achizitii publice si dreptul muncii. Aceste servicii vizeaza atat companii, autoritati publice, organizatii, cat si persoane fizice.

“Motivul principal pentru care am optat pentru KeyVision a fost simplificarea sistemului de pontaj si facturare, dar mai ales generarea unor rapoarte privind eficacitatea si eficienta activitatii prestate”, Liviu Fatu, managing partner Fatu Law Office.

Decizia de implementare a solutiei KeyVision vine totodata in contextul asumarii de catre cele doua companii a unor planuri ambitioase de dezvoltare.

Astfel, pentru 2012, vizeaza marirea echipei, prin angajarea unor specialisti cu un grad ridicat de pregatire, marirea portofoliului de clienti, cat si mentinerea unui standard ridicat al serviciilor oferite. In aceste conditii, gestionarea activitatii pe baza timesheet-urilor in excel si a unei raportari lunare dificile realizata pe baza acestor situatii, pentru fiecare angajat si client in parte, nu a mai fost posibila.

Desi business-ul nu presupune venituri mari pe termen scurt, rezultatele se pot vedea in cativa ani. „Acest format de business nu presupune venituri mari pe termen scurt, ci colaborare pe termen lung, recuperare lenta a investitiei, pe baza unor abonamente lunare accesibile oricarei case de avocatura. Daca pana acum, doar marile case de avocatura aveau acces la astfel de instrumente, abonamentul lunar face solutia accesibila oricarui avocat interesat de un management modern”.

KeyVision este o solutie online, care permite licentiere sub forma de serviciu ceea ce se traduce in beneficii precum eliminarea investitiilor initiale, a infrastructurii hardware sau a implementarilor dificile.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri