Abonamentul Vodafone Avantaj 6 ofera 1.000 de minute sau de SMS-uri in retea, 30 de minute si SMS-uri nationale si 30 de MMS-uri nationale.

Pachetul „Vodafone pentru copii” include un terminal Samsung Star III, disponibil la un pret promotional de 39 de euro, cu Vodafone Avantaj 6 incheiat pe doi ani, in versiunea alba pentru fete, respectiv, neagra pentru baieti. Odata cu telefonul, copiii primesc mai multe cadouri personalizate pentru fete si baieti: casti Disney Princess sau Disney Cars 2, un set de Post-It-uri, un carnetel, un puzzle si o husa pentru telefon.

In perioada 31 mai – 3 iunie, pachetul pentru copii cu telefonul Samsung Star III este disponibil la un pret promotional de 29 de euro, cu pachetul Vodafone Avantaj 6 incheiat pe doi ani, atat in magazinele Vodafone si ale partenerilor, cat si la www.vodafone.ro/shop.

Dupa epuizarea minutelor, SMS-urilor si MMS-urilor incluse, convorbiri sau mesaje suplimentare pe parcursul unei luni, parintele poate reincarca abonamentul copilului cu oricare dintre cartelele valorice existente pe piata, iar creditul reincarcat are valabilitate nelimitata.