Cosmote lanseaza un abonament nelimitat pentru cei care nu au nevoie de un terminal nou

Cosmote, al treilea jucator pe piata de telefonie mobila si primul operator din Romania care a introdus abonamente cu apeluri nelimitate, a lansat No Limit Avantaj, un nou tip de abonament nelimitat, acesta adresandu-se celor care nu au nevoie de subventie pentru a achizitiona un terminal.

Planul tarifar No Limit Avantaj ofera minute nationale/internationale in zona 1 (Grecia, Albania, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Macedonia), minute, mesaje si apeluri video nelimitate in retea, acces la aplicatiile RadarMe, Mireo Navigation si Dolce Mobile TV si 500 MB pentru 24,8 euro/luna (TVA inclus).

“Noul plan tarifar este destinat acelor utilizatori care detin deja un terminal si sunt in cautarea unei solutii de comunicare fara griji. De asemenea, am adaugat optiuni acces la continut video prin Dolce Mobile TV, la retele de socializare prin intermediul ‘RadarMe si navigare in toata Europa, oferita de ‘Mireo Navigation”, a declarat Panos Makris, directorul comercial al Cosmote Romania.

Pe de alta parte, cei care isi doresc aceste caracteristici, dar si un terminal nou, pot alege planul tarifar No Limit (31 euro/luna, TVA inclus).

Cosmote Romania este al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, cu aproximativ 6,1 milioane de clienti la finalul lui martie anul acesta. In schimb, compania este prima din Romania care a lansat un abonament cu apeluri nelimitate catre toate retelele in iulie anul trecut. Din aprilie anul acesta si Vodafone a lansat un astfel de abonament.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Cum alegi cel mai bun laptop pentru business în 2020?
Setari Cookie-uri