Utilizatorii de cartele preplatite Cosmote Romania, al treilea jucator pe piata locala de telefonie mobila, pot trece la un abonament de voce fara a pierde creditul deja existent, acesta fiind transferat ca reducere pentru prima factura emisa, in limita a 50 de euro plus TVA, a anuntat compania.

Cei care se transfera pana pe 10 mai vor primi un bonus de 25 minute nationale/internationale in fiecare luna, in plus comparativ cu ce include abonamentul, pentru o perioada de 12/24 luni in functie de perioada contractuala. Oferta este disponibila pana pe 10 mai, cu posibilitate de prelungire.

Cu ocazia sarbatorilor de Paste, compania a lansat o promotie prin care abonatii care activeaza, in numele lor, un abonament nou, pe langa cel pe care il detin deja, vor primi bonusuri pentru ambele numere. Utilizatorul noului abonament va primi un bonus de 25 minute nationale/internationale pentru Zona 1 (Grecia, Albania, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Macedonia), acordat lunar timp de unu sau doi ani, in functie de perioada contractuala, precum si de comunicare nelimitata in retea de la numarul nou catre numarul existent (favorit) pe toata durata contractului.

Numarul existent primeste o reducere la factura in valoare de 1 euro (fara TVA) in fiecare luna, timp de unu sau doi ani, in functie de durata contractuala a numarului nou activat si de asemenea, de un bonus reprezentat de 25 minute nationale/internationale in Grecia, Albania, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Macedonia, acordat lunar, timp de unu sau doi ani.

O promotie similara este disponibila pentru clientii care au cel putin doua abonamente, unul dintre ele fiind eligibil pentru reinnoire.

Daca un client are un abonament eligibil pentru reinnoire, iar inainte activeaza un nou abonament Cosmote, acesta isi va dubla serviciile, profitand de cele doua oferte. In cazul in care noul numar activat este transferat de la o cartela preplatita, clientul va beneficia de transferul creditului neutilizat.

Noii abonati care activeza cel putin doua abonamente voce in numele lor vor utiliza oferta promotionala prin declararea ca favorit a unuia dintre ele. In cazul in care noul contract activat provine de la o cartela preplatita, noul abonat va beneficia de creditul neutilizat transferat ca reducere la prima factura emisa, in limita a 50 euro plus TVA.

Toate promotiile sunt disponibile pana pe 10 mai 2012.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Mesajele de Paste de la Iohannis, Dragnea si Tariceanu