Cosmote Romania a lansat un nou portofoliu de abonamente, Cosmote Free, prin care ofera internet nelimitat (viteza descreste dupa consumarea traficului recomandat), comunicare de voce nelimitata – in retea si catre reteaua fixa Romtelecom, SMS-uri in retea nelimitate si minute nationale/internationale catre zona 1.

Incepand de la abonamentul Cosmote Free S, minutele nationale/internationale catre zona 1 vor fi reportate pentru luna urmatoare. Fiecare dintre planurile tarifare propuse este unic in categoria sa de pret, fiind gandit pentru o nevoie de consum specifica si reprezentand cel mai bun raport calitate – pret.

Clientii au posibilitatea de a cumula subventia la telefon atunci cand achizitioneaza doua sau mai multe abonamente, existand, de asemenea, oferte speciale pentru cei care au deja un terminal si nu doresc sa beneficieze de reducerea de pret.

In plus, pentru clientii care doresc sa isi extinda traficul de date recomandat, compania lanseaza extraoptiuni noi care furnizeaza pana la 4GB extra-trafic: optiunile Connect Mobile Free si 3 optiuni BlackBerry Free.

Principalii concurenti ai companiei sunt Orange, Vodafone.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri