Adina Sandor s-a alaturat de la 1 iunie 2012 companiei Altex, in pozitia de director de HR, urmand sa coordoneze departamentul de Resurse Umane. Ea are peste 7 ani experienta in domeniul resurselor umane si si-a inceput cariera in cadrul companiei de recrutare Lugera&Makler, ajungand in scurt timp Senior Consultant.

Incepand din septembrie 2008, Adina Sandor s-a alaturat companiei Henkel Romania unde a ajuns sa conduca Divizia de Dezvoltare si Recrutare si a gestionat proiecte de anvergura atat in Romania, cat si la nivel sub-regional (cu alte tari din CEE).

Ea are expertiza pe zona de managementul talentelor, managementul performantei, employer branding, change management, recrutare & head- hunting, HR communication & mediere, motivare & engagement.

“Noi in cadrul companiei Altex credem in sinergii, iar Adina Sandor vine cu o expertiza necesara catalizarii tuturor resurselor companiei”, a declarat Dan Ostahie, presedinte si CEO Altex Romania.

Adina Sandor este absolventa a Facultatii de Litere, Universitatea Oradea, a Facultatii de Stiinte Politice in cadrul Universitatii din Oradea. A urmat cursuri de formare in Analiza Tranzactionala si Coaching Cognitiv Comportamental.

“Munca in retail este o provocare pentru orice manager intrucat rata de negociere si ritmul de actiune este mai ridicat decat in oricare alta industrie. In munca mea am in vedere atragerea si gestionarea talentelor, dezvoltarea lor profesionala, motivarea si retentia colegilor in cadrul organizatiei, precum si implementarea unei strategii de resurse umane aliniate la nevoile unui business de amploarea Altex”, a declarat Adina Sandor, director de HR.

Principalii concurenti ai Altex pe piata locala sunt Domo, eMag sau Flanco.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Proiect pilot inedit: Altex deschide magazin in Auchan