Docsvision, companie rusa producatoare de software, cu o cifra de afaceri de 6 mil. euro in 2011, intra pe piata din Romania ca prim punct de interes in strategia de dezvoltare pentru Sud Estul Europei - pentru a oferi 4EasyCM, solutie de document management in cloud.
Docsvision tinteste o cifra de afaceri de 400 000 euro pentru primul an in Romania.

„Segmentul IMM are cel mai mare potential in implementarea de investitii eficiente in solutii moderne de software. 4EasyCM se adreseaza in special celor care au nevoie de automatizare a administrarii documentelor dar au constrangeri de buget”, sustin reprezentantii Docsvision.

Cloud computing este unul dintre cele mai discutate concepte de tehnologie in ultimii ani iar compania rusa a sesizat avantajele produselor tip SaaS (Software-as-a-Service) pentru anumite categorii de clienti.

Decizia de a lansa o solutie de tip SaaS pentru document management pe piata locala a venit in urma unui studiu efectuat de Docsvision pentru a identifica nevoile companiilor din tara noastra..

„Romania este o piata cu un potential ridicat pentru solutii IT, aflata in crestere si a devenit principalul punct pe harta de dezvoltare regionala a companiei”, sustin reprezentantii companiei.

4EasyCM poate fi personalizat individual pentru fiecare client si permite crearea de proceduri pentru documente office specifice. Informatiile confidentiale sunt securizate prin intermediul drepturilor de acces, iar sistemul permite inregistrarea, stocarea, cautarea documentelor pentru a genera procese formale, automatizate de afaceri si permite controlul desfasurarii proceselor. Utilizatorii se pot conecta la sistem si prin semnatura electronica.

Compania privata DocsVision a fost infiintata in anul 2005. Astazi, DocsVision se afla in primele 3 dezvoltatori software din punctual de vedere al vanzarilor de solutii de document si business management pe pietele din Rusia si fostele tari membre URSS, inclusiv statele Baltice si Republica Moldova.

Clientii companiei provin din domenii variate: transport, sanatate, eduatie, real estate, constructii, FMCG, telecomunicatii, trade, servicii, financiar, petrol & gaze.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri