Compania romaneasca de servicii informatice Incrys angajeaza persoane specializate in tehnologii Java si cloud computing, a anuntat furnizorul IT.

Anul trecut, compania a angajat in jur de 50 de persoane, marindu-si astfel echipa cu 40% fata de 2010. La inceputul lui aprilie anul acesta, Incrys avea 200 de angajati.

"Angajarile vor continua si in 2012, intr-un ritm cel putin la fel de sustinut ca si in 2011. Dorim sa diversificam profilul si aptitudinile membrilor echipei noastre, pentru a raspunde cat mai bine evolutiei globale a pietei. In acest moment recrutam specialisti in Java si cloud computing", declara Gheorghe Pasc, directorul general al Incrys.

Compania de consultanta si servicii IT a fost infiintata in anul 2000 si lucreaza pentru clienti din Vestul si Estul Europei, SUA si Canada.

In 2011, Incrys a avut o cifra de afaceri de 10,1 milioane de euro, mai mare cu 64% fata de anul anterior.

“Aceasta evolutie este rezultatul cresterii numarului de proiecte noi, de valoare mare, dezvoltarii continue si eficientizarii metodologiilor aplicate cat si cresterii numarului de angajati”, a mai spus Pasc.

Din acest an Incrys a devenit Authorized Education Provider al QAI Global Institute aducand astfel, noi servicii de training & certificari IT pe piata romaneasca. Cursurile si certificarile oferite se adreseaza atat profesionistilor IT care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile, cat si companiilor care vor sa-si pregateasca si sa-si certifice angajatii in tehnologii precum Agile, ITIL.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Expertii digitali din Romania isi doresc sa emigreze