Novensys, unul din cei mai importanti integratori de solutii pentru managementul informatiei din Romania, a inregistrat in primul trimestru al acestui an o cifra de afaceri de 4,4 milioane de euro, cu 21% mai mare fata de perioada similara a anului trecut.

Rezultatul se datoreaza atat diversificarii solutiilor oferite, prin lansarea de noi produse si aplicatii, dar si castigarii unor client iimportanti precum Altex, Everet, Den Braven, Primagra, GDF Suez, E.ON IT Romania, Marcom, Provident sau RAYCAP.

Astfel, au fost incheiate contracte noi de implementare si de upgrade ale solutiilor Microsoft Dynamics (NAV 2009, AX2009, AX 2012, CRM 2011), LS Retail, solutii si tehnologii Oracle, precum si hardware specializat (terminale mobile, POS, cantare industriale, servere si infrastructura wireless).

Novensys avea la sfarsitul lunii martie un numar de 230 de angajati.

Cifra de afaceri cu care compania a incheiatanul 2011 s-a ridicat la 28 milioane de euro, increstere cu 40% fata de anul 2010.

Miza pe o crestere anuala de 40%

Novensys ar putea ajunge in acest an la afaceri de circa 40 de milioane de euro, in crestere cu aproximativ 40% fata de anul trecut, a declarat, in cadrul unul interviu acordat Wall-Street.ro - Cezar Golumbeanu (foto), directorul general al companiei.

Integratorul a evoluat continuu in ultimii doi ani, dupa ce in 2010 a inregistrat o cifra de afaceri de 19 milioane euro, iar anul trecut a raportat un business de 28 milioane euro, in crestere cu 40% fata de anul precedent.

Majorarea afacerilor companiei a fost determinata de preluarea afacerilor altor grupuri, cea mai recenta astfel de tranzactie fiind achizitia diviziei Microsoft Dynamics NAV a companiei Ager Solutions. Microsoft Dynamics NAV sunt solutiile Microsoft de ERP (gestiune a resurselor intreprinderii) pentru companii mici si mijlocii.

Novensys mizeaza anul acesta pe cresterea si consolidarea pozitiei companiei pe zona de solutii software pentru administrarea afacerilor dupa ce de curand care a preluat divizia Microsoft Dynamics NAV a companiei Ager Solutions.

“Colaboram cu Ager Solutions de mai bine de cinci ani pe diferite implementari, am vazut ca exista valori comune pe care le avem, oamenii s-au inteles foarte bine si in urma cu doi ani de zile ne-am pus problema sa ne unim fortele pentru a avea o echipa mai puternica si a vinde mai mult”, a explicat Cezar Golumbeanu.

Prin unirea celor doua echipe, Novensys isi intareste pozitia de furnizor pentru suita de solutii de afaceri Microsoft Dynamics. Astfel, integratorul va gestiona peste 200 clienti de Microsoft Dynamics NAV urmand sa atinga o cota de piata de peste 50%.

Citeste si Novensys estimeaza o crestere de 40% a afacerilor in 2012. Urmeaza angajari

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri