Clientii pot cumpara tableta la preturi intre 259 si 600 de euro, in functie de abonament si versiunea de tableta aleasa. Produsul poate fi achizitionat cu 259 de euro daca alegeti abonamentul Colibri 35, iar pretul de 600 de euro este valabil daca alegeti un abonament de 14 euro.

De asemenea, puteti cumpara tableta si in rate, prin Card Avantaj, la preturi incepand de la 31 de euro pe luna, timp de doi ani.

Practic, suma de 31 de euro este formata din rata lunara de 17 euro prin Card Avantaj si abonamentul de 14 euro (Colibri 14 pentru iPad). La acest pret, poate fi cumparat noul iPad de 16 GB.

Versiunea de 32 de GB costa prin Card Avantaj 35 de euro pe luna, iar cea de 64 GB poate fi cumparata cu 39 de euro pe luna, timp de doi ani.

Citeste si:

"Suntem incantati sa oferim Noul iPad in Romania.” a declarat Pavel Caruntu, product manager devices Orange Romania.

Compania a lansat si oferte pentru iPad2. Tableta lansata anul trecut de catre Apple poate fi cumparata prin Card Avantaj cu 27 de euro pe luna, timp de doi ani, sau fara rate bancare la preturi intre 179 de euro si 312 euro. Versiunea disponibila la aceste preturi este cea cu memorie de 16 GB.

Orange este primul operator care aduce noua tableta lansata de Apple, in perioada urmatoare fiind asteptate oferte si din partea Vodafone si Cosmote, numarul doi, respectiv trei, pe piata locala de telefonie mobila.