Pe de alta parte, clientii care utilizeaza Xplore pot primi 20 de minute internationale, daca activeaza o optiune suplimentara (on-top More) cu 1 euro credit.

Astfel, clientii pot suna numere de telefonie fixa din tarile membre ale UE, SUA, Canada si Israel, si pot apela numere de telefon mobil din Franta, Ungaria, Germania, Spania, Marea Britanie, Italia, SUA, Canada si Israel. Clientii care activeaza on-top-ul More primesc in plus inca 125 MB trafic de date pe mobil.

Noua extraoptiune si on-top-ul sunt disponibile din 25 iulie pana pe 20 august pentru clientii noi si cei existenti. Beneficiile incluse in extraoptiune sunt disponibile timp de o luna. Dupa activare, extraoptiunea poate fi reactivata pentru o perioada de 7 luni, dar nu mai tarziu de 20 martie 2013.

Cosmote Romania este al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, cu aproximativ 6,4 milioane de clienti la finalul lui martie anul acesta. Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 460 de milioane de euro si o pierdere neta in jurul a 7,2 milioane de euro. Operatorul este detinut de catre grupul grec OTE, care controleaza si Romtelecom.