CNN: Google isi trateaza angajatii care mor mai bine decat o fac alte companii cu cei vii

Google isi trateaza angajatii care mor mai bine decat o fac alte companii in cazul celor vii, unul dintre beneficiile "de deces" fiind plata timp de zece ani a jumatate din salariul catre sotul/sotia sau partenerul angajatului decedat, potrivit CNN.

In plus, toate actiunile la care are dreptul angajatul sunt acordate imediat dupa moarte, a declarat, intr-un interviu pentru Forbes, "directorul pentru oameni" al Google, Laszlo Bock, transmite Mediafax.

De asemenea, fiecare copil primeste cate 1.000 de dolari pe luna pana la varsta de 19 ani, sau 23 de ani in cazul studentilor la zi.
Aceste avantaje sunt disponibile tuturor angajatilor Google din SUA, indiferent de vechimea in cadrul companiei.

Cel mai in varsta angajat al Google are in prezent 83 de ani, a afirmat Bock.

"Evident nu exista un beneficiu pentru Google, dar este important sa ne ajutam familiile in timpul acestui eveniment ingrozitor, dar de neevitat", a spus el.

Beneficiile "de deces" se adauga listei legendare de avantaje pe care le ofera Google angajatilor: mese gratuite, jocuri de foosball, servicii de curatatorie la locul de munca, termeni foarte generosi pentru concediul de ingrijire al unui nou-nascut, precum si altele.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri