Star Storage si-a majorat afacerile cu aproape 30% in S1

Furnizorul de solutii pentru protectie si management al informatiilor Star Storage a inregistrat o cifra de afaceri de peste 8 milioane euro in primul semestru, cu 27% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut, conform unui comunicat de presa.

Compania a lansat in prima jumatate a anului o noua generatie de servicii cloud pentru clientii persoane juridice, servicii promovate sub brandul StarVault.

In perioada urmatoare, conducerea Star Storage isi doreste sa imbunateasca portofoliului StarVault Cloud cu noi solutii din toate cele trei tipologii de servicii cloud: infrastructure as a service (IaaS), platform as a service (PaaS) si software as a service (SaaS).

Star Storage este o companie romaneasca fondata in august 2000 care ofera servicii externalizate de productie documente, de arhivare si management al arhivelor hibride (arhive fizice si electronice), data center, solutii de infrastructura IT si de business, toate integrate cu solutiile de gestiune a informatiilor geospatiale (Geographic Information System).

In 2011, Star Storage a avut o cifra de afaceri de 15 milioane de euro si un profit net de 390.000 de euro, conform Ministerului de Finante. De asemenea, compania a avut un numar mediu de angajati de 427 de angajati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Segmentul Cloud al Microsoft, creștere accelerată pe fondul crizei COVID-19
Setari Cookie-uri