Apple, unul din cei mai mari producatori de echipamente de calcul si dispozitive mobile din lume, a trimis invitatiile pentru un eveniment care va avea loc pe 12 septembrie in care este foarte posibil sa aiba loc si lansarea mult asteptatei noi generatii a iPhone, cel mai de succes smartphone din ultimii ani, noteaza presa internationala.
In ultimele saptamani s-a creat o intreaga “isterie” in presa internationala pe marginea datei cand va avea loc lansarea urmatorului terminal mobil al Apple, insa toate zvonurile privind acest eveniment au luat sfarsit, data lansarii fiind confirmata oficial de catre reprezentantii companiei din Cupertino.

Astfel, evenimentul de lansare iPhone 5 va avea loc la San Francisco, in data de 12 septembrie, la ora 20:00 (ora Romaniei), iar prezentarea va fi cel mai probabil tinuta de CEO-ul Apple, Tim Cook, relateaza IBTimes.com.

Certitudinile privind viitorul iPhone tin de dimensiunea mai mare a ecranului, Apple urmand sa renunte la ecranul de 3,5 inch in schimbului unuia de cel putin 4 inch. Este totodata vehiculata si o conectivitate 4G LTE, dar si o camera foto 3D.

Strategia Apple din ultimii s-a bazat pe o secretizare a intregii activitati de productie si concepere a dispozitivelor companiei americane.

Inca din momentul in care Apple a inceput sa devina un nume important pe piata de profil, Steve Jobs a urmarit ca intreaga activitate pe care o desfasoara sa fie tinuta cat mai departe de ochii presei, ai concurentei si ai curiosilor.

Strategia companiei americane a dat roade, pentru ca de la lansarea celei de-a doua generatii iPhone zvonurile despre viitoarele echipamente sa se raspandeasca atat de mult si de repede incat popularitatea companiei sa creasca spectaculos.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri