Radu Georgescu, seful ANIS si cel al How to Web au lansat o retea de business angels pentru start-upurile din tehnologie

Reteaua denumita TechAngels va face investitii intre 10.000 si 200.000 de euro, corespondente unei evaluari a afacerii de maximum un milion de euro.

Investitorii sunt interesati in primul rand de echipe cu expertiza dovedita, ale caror proiecte sunt dezvoltate cu precadere in domeniile web, mobile, embeded software, hardware, meditech.

De asemenea, ei isi doresc sa investeasca in special in proiecte care au cel putin un prototip sau produse/servicii care au fost validate de catre clienti.

Reteaua TechAngels a fost lansata de Radu Georgescu (presedintele grupului Gecad, antreprenor in serie si investitor), Andrei Pitis (presedintele Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii (ANIS), profesor asociat la Universitatea Politehnica din Bucuresti, investitor si mentor in multiple start-up-uri) si Bogdan Iordache (cofondator si CEO How to Web si mentor la mai multe acceleratoare de afaceri web din Europa).

Printre investitori se mai numara:

Sergiu Negut(partner al companiei de consultanta Wanted Transformation Consultancy, fost director general adjunct al retelei Regina Maria)
Adrian Gheara (investitor si consultant)
Daniel Enache (product manager al Digital Data Tech)
Lucian Todea (CEO Soft32)
Claudiu Suma (CEO ETA Automatizari industriale)
Doru Mardare (managing director al Luxoft)
Dan Calugareanu (CEO al Alliance Computers)
Paul Maravei (investitor si specialist IT&C)
Cristian Francu (Home Inc)
Laurent Asscher (CEO al Airtek Capital Group)
Razvan Capatana (managing partner al Business Results)


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri