Reteaua denumita TechAngels va face investitii intre 10.000 si 200.000 de euro, corespondente unei evaluari a afacerii de maximum un milion de euro.
Investitorii sunt interesati in primul rand de echipe cu expertiza dovedita, ale caror proiecte sunt dezvoltate cu precadere in domeniile web, mobile, embeded software, hardware, meditech.

De asemenea, ei isi doresc sa investeasca in special in proiecte care au cel putin un prototip sau produse/servicii care au fost validate de catre clienti.

Reteaua TechAngels a fost lansata de Radu Georgescu (presedintele grupului Gecad, antreprenor in serie si investitor), Andrei Pitis (presedintele Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii (ANIS), profesor asociat la Universitatea Politehnica din Bucuresti, investitor si mentor in multiple start-up-uri) si Bogdan Iordache (cofondator si CEO How to Web si mentor la mai multe acceleratoare de afaceri web din Europa).

Printre investitori se mai numara:


Sergiu Negut(partner al companiei de consultanta Wanted Transformation Consultancy, fost director general adjunct al retelei Regina Maria)
Adrian Gheara (investitor si consultant)
Daniel Enache (product manager al Digital Data Tech)
Lucian Todea (CEO Soft32)
Claudiu Suma (CEO ETA Automatizari industriale)
Doru Mardare (managing director al Luxoft)
Dan Calugareanu (CEO al Alliance Computers)
Paul Maravei (investitor si specialist IT&C)
Cristian Francu (Home Inc)
Laurent Asscher (CEO al Airtek Capital Group)
Razvan Capatana (managing partner al Business Results)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri