Ioana Iordache, directorul general al Leo Burnett Romania, al doilea grup de comunicare de pe piata locala, spune ca este unul dintre primii romani care au cumparat de pe internet.
“Sunt printre pionerii cumparatului pe net. De cand a aparut internetul au fost lucruri pe care mi le doream, iar retailerii respectivi nu aveau in lista lor de livrari Romania si i-am convins sa imi trimita ce imi doream. De exemplu, pana sa se deschida Startbucks in Romania, eu imi cumparam din SUA. Sunt unul dintre primii utilizatori ai Net-a-Porter. Cand s-a deschis, toata lumea a spus ca este o prostie. Toata lumea a zis ca niciodata o femeie nu isi va cumpara branduri fara sa le atinga. Ce teapa si-au luat. Site-ul are un foarte mare succes”, explica Iordache.

Atunci cand i s-a intamplat sa isi greseasca marimile, a returnat produsele in aceeasi zi “fara niciun comentariu si cost”.

„Sunt foarte curioasa, caut lucruri si gasesc metode sa le capat daca am nevoie de ele”, mai spune managerul Leo Burnett Romania.

Citeste continuarea textului in articolul: Pranz cu sefa Leo Burnett: despre martisoare, publicitate, Oana Pellea si Dumnezeu

Fotografia a fost realizata de Mircea Dragos (fotografii-profesionale.ro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri