Ioana Iordache, Leo Burnett: Eu nu imi iau device-uri ca sa imi iau, ci ca sa imi usurez viata

Ioana Iordache, directorul general al Leo Burnett Romania, al doilea grup de comunicare de pe piata locala, este o persoana care foloseste foarte des produse de tehnologie, ea detinand un cititor de carti electronice Kindle, o tableta, telefon clasic Nokia si un iPhone.

“Eu nu imi iau device-uri ca sa imi iau, ci ca sa imi usurez viata. Am Kindle de cand a fost disponibil pentru Romania. Am fost intre primii cumparatori si l-am luat dintr-o nevoie, imi trebuia sa inlocuiesc cele sase kilograme de carti pe care le caram in vacanta. Acum il am in poseta tot timpul, daca am zece minute, il scot si citesc. Iar tableta tine loc de laptop acasa, ma invart cu ea oriunde”, mai spune managerul Leo Burnett.

Si chiar daca ii place tehnologia, cont de Facebook nu si-a facut. Crede in relatiile “fata in fata” sau “macar voice to voice”

“Asta nu inseamna ca nu apreciez rolul pe care Facebook il are in viata noastra. Doar ca sunt un dinozaur. Poate voi descoperi la un moment la ce foloseste, ca imi da ceva ce nu am acum si poate o sa imi fac”.

Citeste continuarea textul in articolul: Pranz cu sefa Leo Burnett: despre martisoare, publicitate, Oana Pellea si Dumnezeu

Fotografia a fost realizata de Mircea Dragos (fotografii-profesionale.ro).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri