Producatorul de electronice TT Electronics, din Marea Britanie, a deschis o fabrica in Timisoara, compania urmand sa produca module, device-uri microelectronice si senzori, conform presei internationale.

Pietele de interes pentru companie sunt cele de aplicatii industriale si de transport.

“TT Electronics face o investitie importanta in noua fabrica din Timisoara”, a declarat Geraint Anderson, CEO al companiei.

Fabrica de productie are o suprafata de 5000 de metri patrati si are in prezent circa 35 de angajati, romani, urmand sa creasca numarul acestora la circa 100 anul urmator.

“Producem electronice de inalta calitate pentru unele dintre cele mai mari branduri din lume asa ca a fost foarte important pentru noi sa gasim locul perfect”, a continuat Anderson.

“Am ales Timisoara datorita dezvoltarii rapide in regiune si a faptului ca ofera mijloace de transport foarte bune pentru restul Europei. Totodata in oras sunt si Universitati numeroase si alte companii de tehnologie, acest lucru permitandu-ne sa angajam oameni competenti”, a declarat la randul sau Florin Tulcan, manager al fabricii de la Timisoara.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Ce meseriasi cauta angajatorii straini si ofera mii de euro in schimb