“Cel putin in zona mea am vazut schimbari permanente de strategie. De fiecare data cand e un cuvant important, un «buzz word», toata lumea se repede sa il adopte. Nu cred ca exista specializare si principala problema este ca fiecare face de toate. Orice proiect apare, toata lumea se pricepe! Nu exista acea segmentare care sa faca sa iasa niste proiecte cu adevarat de succes”, spune Paunescu.

El adauga ca pe masura ce numarul companiilor s-a imputinat, nivelul de motivare al angajatilor din IT a scazut foarte mult.

„Se simte o lipsa a automotivarii, a aspiratiilor. Angajatii nu mai au respect de sine si ar putea fi mai motivati daca ar realiza ei insisi lucruri din proprie initiativa, fara sa astepte ceva de la management. Aici intervine si sistemul educational care este «praf si pulbere»”, afirma Paunescu.

Citeste intregul interviu cu Catalin Paunescu in articolul: Pranz cu Paunescu, seful Star Storage: Vad antreprenori care isi cheltuie banii pe iahturi in afara tarii, cand IT&C-ul romanesc e "in moarte clinica"