Star Storage, unul dintre principalii furnizori pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), vrea sa isi largeasca portofoliului de clienti sa se extinda pe noi piete la nivel international, potrivi unu comunicat de presa al companiei.

“Am inceput sa ne extindem de aproximativ doi ani si, acum, oferim produse care au succes in tari de pe patru continente- Europa, America, Asia si Africa. Avem clienti din domenii precum financiar si asigurari, utilitati, industrial si retail si vrem sa continuam sa crestem”, a declarat pentru Wall-Street, Catalin Paunescu, CEO si fondator al companiei.

De altfel, anul trecut, cand un pachet de 65% din actiunile Star Storage au fost cumparat de Axxess Capital, compania de investitii a Emerging Europe Accession Fund, Paunescu declara ca banii vor ajuta furnizorul de solutii IT sa se extinda international. Investitia a fost insotita de o injectie de capital de 5 milioane de euro.

De curand, Star Storage a aniversat 15 ani de la infiintarea companiei.

“Au fost ani de constructie, extindere si foarte multa munca si pasiune. Am creat propriile noastre produse software, competitive la nivel international si alese deja de companii globale din industrii de top.Ca in orice viata au fost multe momente bune, dar si perioade dificile, perioade caracterizate de criza economica globala, de o piata nationala care s-a contractat, de o permanenta lupta politica absurda, de o lipsa acuta de cash atat in sectorul public, cat si in cel privat, de insolvente, falimente si de o lupta permanenta pentru supravietuire a companiilor”, a mai spus Paunescu intr-un comunicat de presa.

Citeste si:
Paunescu, Star Storage: Tranzactia cu Axxess Capital ne ajuta sa ne...
Paunescu, Star Storage:...

Anul trecut compania a avut afaceri de 13,6 milioane de euro si o pierdere neta de 2,7 milioane de euro. De asemenea, numarul mediu de angajati a fost de circa 400, conform Ministerului de Finante.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
evoMAG face echipă cu Glovo și promite să îți livreze produsele rapid
Setari Cookie-uri