Licitatia pentru licentele de telecomunicatii a fost organizata profesionist, insa preturile au fost ridicate pentru o piata in care tarifele pentru servicii sunt foarte mici, au declarat sefii Orange, Vodafone si Cosmote, cei mai mari trei operatori de telefonie mobila de pe piata locala, in cadrul evenimentului ZF Digital.
Iñaki Berroeta, CEO, Vodafone Romania
Procesul a fost similar cu ceea ce s-a intamplat in alte tari, a fost ceva foarte normal, nimic neasteptat, o licitatie de spectru normala. Pretul nu este niciun secret, vom plati (n.red. toate cele cinci companii care au castigat licente) in jur de 700 de milioane de euro pentru o industrie care are profituri in jurul a 200 de milioane de euro pe an.

Stefanos Theocharopoulos, CEO, Cosmote & Romtelecom
Lucrurile au fost foarte foarte transparente. Dar suntem nefericiti pentru ca a trebuit sa platim putin mai mult din cauza luptei pentru anumite licente. Dar preturile au fost foarte mari pentru aceasta piata.

Jean-François Fallacher, CEO, Orange Romania
Procesul a fost foarte bun. ANCOM a gestionat acest proces foarte profesionist. Preturile sunt mari comparativ cu ARPU (venitul mediu per utilizator). Dar noi vrem sa stam pe termen lung.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri