Producatorul de software SIVECO Romania evalueaza posibilitatea unei listari la bursa, pe termen mediu, a declarat vicepresedintele de strategie al companiei, Doina Binig, la ZF Digital' 12, conform Mediafax.

"Suntem intrebati cu regularitate despre acest subiect. Va pot spune ca pe termen scurt - nu, pe termen mediu - este posibil sa punem in practica acest demers", a spus Binig.

Ea a adaugat ca SIVECO Romania si-a propus sa devina, in urmatorii cinci ani, un nume cunoscut la nivel international in randul producatorilor software.

"Pe solutiile e-learning, pe care le-am implementate pe numeroase piete, chiar suntem si vrem sa fim un nume cunoscut si pentru celelalte solutii pe care le producem, cum ar fi pe sanatate sau agricultura, unde exista cerere pe piata", a spus reprezentantul companiei.

Pentru acest an, compania si-a propus atingerea unei cifre de afaceri de 77 milioane de euro, in crestere cu 15% fata de 2011.

Compania a fost infiintata in 1992 si are in prezent 1.300 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Setari Cookie-uri