Wall-Street.ro va invita, alaturi cei mai importanti specialisti in IT&C, pentru a gasi solutii prin care IMM-urile si antreprenorii pot inova in acest domeniu. Publicatia business va organiza joi una dintre cele mai importante conferinte IT din aceasta toamna. Vezi de ce TREBUIE sa fii prezent(a).
1. Esti interesat(a) de finantare? Afla direct de la unul dintre cei mai activi investitori, Andrei Pitis, cofondator al retelei de business angeles pentru startup-uri tehnologice TechAngels, ce trebuie sa faci pentru a primi fonduri.

2. Ai posibilitatea de a asculta si a discuta cu manageri mari din companii si organizatii precum Microsoft, Romtelecom, PwC, Samsung, precum si cu antreprenori experimentati.

3. Alaturi de tine, in sala, vor fi nu doar “alti oameni” ci potentiali parteneri de afaceri. Networking-ul va fi, in mod clar, un punct forte al conferintei Inovatia in IT&C.

4. Poti afla care sunt inovatiile “hot” in domeniul IT din Romania.

5. Afla ce solutii IT trebuie NEAPARAT sa implementezi in business-ul tau si cat trebuie sa investesti pentru rezultatul dorit.

6. Pentru ca fara tehnologie si cele mai noi solutii software nu ai putea reusi sa fii concurential; poti afla noutati in industrie, folositoare planurilor tale!

7. Afla cum investesc operatorii telecom in IT, ce este cloud computing si cum poti sa iti dezvolti afacerea cu tehnologii de ultima ora, accesibile.

Esti antreprenor, conduci un IMM si esti interesat de inovatia IT&C? Participa la conferinta Wall-Street.ro: Inovatia in IT&C: Solutii pentru antreprenori si IMM-uri, organizata in parteneriat cu Microsoft Romania si Romtelecom.

Daca vrei sa afli mai multe despre inovatia in IT-ul romanesc, sa discuti cu cei mai importanti specialisti in IT&C, participa la conferinta Inovatia in IT&C: Solutii pentru antreprenori si IMM-uri!

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la conferinta este sa completezi formularul disponibil aici.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri