Orange: Cererea pentru iPhone 5 este de 3 ori mai mare decat pentru modelul precedent

Cererea pentru iPhone 5 este de trei ori mai mare decat pentru modelul precedent datorita ofertei comerciale cu care este vandut noul terminal, au declarat pentru wall-street.ro, oficialii Orange, cel mai mare operator telecom de pe piata locala.

“Vanzarile pentru iPhone 5 au fost exceptionale. Stocul disponibil pentru precomenzi online, pentru toate capacitatile de stocare si culorile disponibile, a fost epuizat rapid, ceea ce demonstreaza faptul ca diferentiatorii nostri - serviciul HD Voice, posibilitatea de a achizitiona in rate telefonul si o gama larga de accesorii, aplicatia Contul Meu pentru iPhone 5, programul de Buy Back - au fost in mod cert foarte bine primiti de catre clienti”, au mai spus reprezentantii Orange.

Compania vinde iPhone 5 la preturi cuprinse intre 269 de euro (versiunea de 16 GB cumparata impreuna cu un abonament in valoare de 51 de euro, incheiat pe doi ani) si 569 de euro in cazul telefonului cu 62 de GB, cumparat impreuna cu un abonament de 31 de euro, incheiat pe doi ani.

Fara abonament, preturile sunt de 749 de euro (16 GB), 849 de euro (32 de GB) si 949 de euro (64 de GB).

Clientii Orange au posibilitatea de a achizitiona iPhone 5 si accesoriile dorite si cu plata in sase rate lunare, cu avans zero, prin intermediul cardurilor de credit BRD Finance, Banca Transilvania sau Card Avantaj de la Credit Europe Bank.

Vodafone si Cosmote, numarul doi, respectiv trei, pe piata locala de telefonie mobila au organizat in noaptea dinaintea comercializarii oficiale (1 spre 2 noiembrie) un eveniment de lansarea a iPhone 5, cel mai nou smartphone de la Apple.

Orange nu a avut un astfel de eveniment, insa compania a pus in vanzare telefonul in aceeasi zi, pe 2 noiembrie.

Vodafone estimeaza ca va vinde in jur de cateva mii de terminale iPhone 5
pana la finalul anului, in timp ce Cosmote nu a oferit astfel de estimari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri